Silvia Dijkstra

Deskundig. Creatief. Constructief.

Specialisaties: Personen- & Familierecht, Erfrecht

Als je leven in puin ligt, wil je kunnen bouwen op iemand die je juridisch steunt en adviseert. Ik heb oog voor het complete plaatje. De menselijke aspecten, zoals bijvoorbeeld het maken van goede afspraken rondom de kinderen in geval van (echt-)scheiding. De juridische aspecten, zoals het vaststellen van een alimentatie. En zo nodig ook de zakelijke kant, bijvoorbeeld het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden van een ondernemer zonder dat het bedrijf er aan kapot gaat.

Ik heb in mijn carrière ook enkele jaren de functie van rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Noord-Nederland bekleed. Als familierechter heb ik veel zaken behandeld. Door deze ervaring kan ik beter inschatten hoe de rechtbank met zaken om zal gaan en hier als uw advocaat rekening mee houden.

Ik ben dus heel vertrouwd met het personen- en familierecht. Dat geeft me de ruimte om ermee te spelen en zaken creatief te benaderen. Dat doe ik ook in het erfrecht, waarin ik als rechter ook ervaring heb opgedaan.

Silvia heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op het rechtsgebieden personen- en familierecht en erfrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per rechtsgebied.

Advocaat

Silvia Dijkstra
050 – 305 20 73

E-mail dijkstra@forumlaw.nl
Linkedin 

Advocaten

mr. Danielle Kneppel

mr. Danielle Kneppel

mr. Reinhard Arnoldus

mr. Reinhard Arnoldus

mr. Sierd Roosjen

mr. Sierd Roosjen

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Niek Heidanus

mr. Niek Heidanus

mr. Silvia Dijkstra

mr. Silvia Dijkstra

mr. Jos Janssen

mr. Jos Janssen

mr. Liesbeth Poortman

mr. Liesbeth Poortman

mr. Anna Kwint

mr. Anna Kwint