Sierd Roosjen

Gedreven. Overtuigend. Deskundig.

Specialisaties: Straf & Medisch Tuchtrecht

Binnen het strafrecht staat geregeld een eenzame verdachte tegenover de machtige overheid. Juist dan is het van groot belang dat diegene iemand aan zijn of haar zijde heeft staan. Het vertegenwoordigen van TBS-ers is een goed voorbeeld. Ik sta verdachten bij die TBS opgelegd dreigen te krijgen, maar ook tijdens hun tbs-behandeling.

Minderjarigen vormen een kwetsbare groep waarvoor ik altijd door het vuur ga. Het gaat vaak om complexe situaties en de impact op het leven van kinderen, bijvoorbeeld bij uithuisplaatsing, is gigantisch. Zij verdienen de allerbeste rechtsbijstand.

Ik heb mijn sporen verdiend in uiteenlopende strafzaken. Van kleine vergrijpen tot spraakmakende moordzaken. Ook sta ik regelmatig ondernemers bij. Wanneer zij met het strafrecht geconfronteerd worden, is juridische hulp van groot belang. Voor henzelf en hun bedrijf.

Ik ga in de rechtszaal altijd de strijd aan voor mijn cliënt. Ik doe dat met overtuiging en kennis van zaken. Overigens niet zelden met succes.

Sierd is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA) en van de Vereniging van TBS-advocaten.

Sierd heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden psychiatrisch patiëntenrecht en strafrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per rechtsgebied.

Advocaat

Sierd Roosjen
050 – 305 20 72

E-mail roosjen@forumlaw.nl
Linkedin 

Advocaten

mr. Danielle Kneppel

mr. Danielle Kneppel

mr. Reinhard Arnoldus

mr. Reinhard Arnoldus

mr. Sierd Roosjen

mr. Sierd Roosjen

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Niek Heidanus

mr. Niek Heidanus

mr. Silvia Dijkstra

mr. Silvia Dijkstra

mr. Jos Janssen

mr. Jos Janssen

mr. Liesbeth Poortman

mr. Liesbeth Poortman

mr. Anna Kwint

mr. Anna Kwint