Reinhard Arnoldus

Doortastend. Empatisch. Oplossingsgericht.

Specialisaties: Personen- & Familierecht, Mediation

Sinds 2013 ben ik aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Als advocaat-mediator probeer ik een situatie te creëren waarin zaken als boedelscheiding, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en de ontbinding van een samenlevingsovereenkomst in goed overleg plaatsvinden. Zo kunnen we de gang naar de rechtbank voorkomen.

Vooral als er kinderen in het geding zijn, ben ik daar heel scherp op. Kinderen kunnen zichzelf niet verdedigen en moeten in bescherming worden genomen. Het is erg belangrijk om als ouders op een fatsoenlijke manier afspraken te maken over omgang, gezag en andere zaken die de kinderen aangaan.

Iedereen kan in een moeilijke situatie terecht komen, als ouder, echtgenoot of ondernemer. Door de omstandigheden kun je soms niet meer helder naar de toekomst kijken. Mijn doel is om dat patroon te doorbreken.

Rein is lid van de vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingmediators (vFAS).

Rein heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden algemene praktijk en personen- en familierecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per rechtsgebied.

Advocaat/vFAS-mediator

Reinhard Arnoldus
050 – 305 20 70

E-mail arnoldus@forumlaw.nl
Linkedin 

Advocaten

mr. Danielle Kneppel

mr. Danielle Kneppel

mr. Niek Heidanus

mr. Niek Heidanus

mr. Sierd Roosjen

mr. Sierd Roosjen

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Silvia Dijkstra

mr. Silvia Dijkstra

mr. Jos Janssen

mr. Jos Janssen