mr. Reinhard Arnoldus

“De mens staat bij mij altijd centraal”

Toen ik met mijn rechtenstudie bezig was, kwam ik al snel achter mijn voorkeur voor de minder zakelijke en abstracte vakken. Ik wilde de mens voorop stellen en studeerde af in echtscheidingsrecht. Toch was mijn eerste baan bij een kantoor dat gespecialiseerd was in faillissementen. Ik was blij met de baan, maar ging al snel op zoek naar iets dat beter bij mij paste. Sinds 2010 ben ik zelfstandig advocaat en focus ik me op personen- en familierecht.

mr. Reinhard Arnoldus

arnoldus@forumlaw.nl
050 – 305 20 70

personenrecht, familierecht, echtscheiding, Groninger, huwelijkse voorwaarden, mediator, omgangsregeling, mensgericht, samenlevingscontract, alimentatie, hockey coach, boedelscheiding, familiemens, kinderen voorop

Iedereen kan in een moeilijke persoonlijke situatie terecht komen. Door de omstandigheden, de vragen waarmee je zit en het verdriet kun je soms niet meer helder naar de toekomst kijken. Mijn doel is dat patroon te doorbreken. Vaak zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken.

Bij echtscheidingen probeer ik een situatie te creëren waarin zaken als de boedelscheiding, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden in ontbinding van een samenlevingsovereenkomst in goed overleg plaatsvinden. Zo kunnen we de gang naar de rechtbank en een hoop emotionele ellende voorkomen.

Vooral als er kinderen in geding zijn, ben ik daar heel scherp op. Kinderen kunnen zichzelf niet verdedigen en moeten in bescherming worden genomen. Het is belangrijk om op een fatsoenlijke manier afspraken te maken over omgang en gezag.

Ik haal er ontzettend veel voldoening uit om als advocaat mensen te helpen om hun leven weer op de rails te krijgen. Dat ze mijn kantoor beter verlaten dan dat ze binnenkwamen, ondanks het verdriet met een lach de deur uitgaan.

Past mijn aanpak bij jou? Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Advocaten

mr. Danielle Kneppel

mr. Danielle Kneppel

mr.Niek Heidanus

mr.Niek Heidanus

mr. Sierd Roosjen

mr. Sierd Roosjen

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Silvia Dijkstra

mr. Silvia Dijkstra

mr. Jos Janssen

mr. Jos Janssen