Jos Janssen

Ondernemend. Passievol. Oplossingsgericht.

Specialisaties: Ondernemingsrecht, Contracten & Geschillen, Duits recht, Arbeids- & Onderwijsrecht

Grensoverschrijdende juridische kwesties hebben vaak betrekking op het ondernemingsrecht of arbeidsrecht. Dat zijn precies mijn specialisaties. Ik ben behalve als advocaat in Nederland, sinds 1997 ook als Rechtsanwalt in Duitsland officieel toegelaten. Naast mijn Nederlandse kantoor heb ik met een Duitse collega het in Hamburg gevestigde kantoor Stoffregen & Janssen. Daarom zijn binnen mijn specialisaties ondernemingen en werknemers uit beide landen voor zowel het Nederlandse als het Duitse recht bij mij in goede handen. Ik help ze bij het opstellen van contracten en het oplossen van geschillen en conflicten.

Als advocaat los ik conflicten bij voorkeur op aan de onderhandelingstafel. Maar als we er zo niet uitkomen, kan ik cliënten voor zowel een Nederlandse rechtbank als een Duits Landgericht vertegenwoordigen.

Ik werk graag voor ondernemers, omdat ik hun passie voor het ondernemerschap deel. Samen met een ondernemer zet ik graag mijn tanden in een probleem of kans. En ik laat pas weer los als het probleem is opgelost of de kans is gegrepen.

Jos heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden ondernemingsrecht en (internationaal) arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per rechtsgebied.

Advocaat/Rechtsanwalt

Jos Janssen
Vast 050 – 305 20 74
Mobiel: 06 – 218 227 88

E-mail janssen@forumlaw.nl
Linkedin
Stoffregen.hamburg

Advocaten

mr. Danielle Kneppel

mr. Danielle Kneppel

mr. Reinhard Arnoldus

mr. Reinhard Arnoldus

mr. Sierd Roosjen

mr. Sierd Roosjen

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Niek Heidanus

mr. Niek Heidanus

mr. Silvia Dijkstra

mr. Silvia Dijkstra

mr. Jos Janssen

mr. Jos Janssen

mr. Liesbeth Poortman

mr. Liesbeth Poortman

mr. Anna Kwint

mr. Anna Kwint