mr. Jos Janssen

“Met grenzeloze inzet juridische problemen oplossen”

Ik ben opgegroeid in Limburg aan de grens met Duitsland. We keken vaak naar de Duitse TV en ons dialect leek veel op het Duits. Na mijn studie rechten in Nijmegen wilde ik een unieke positie creëren op de arbeidsmarkt en ben ik in Duitsland verder gaan studeren. Naast advocaat mag ik mijzelf ook Rechtsanwalt noemen.

mr. Jos Janssen

janssen@forumlaw.nl
050 – 305 20 74

ondernemingsrecht, betrokken, rally rijden, arbeidsrecht, motorsport, contracten, Nederlands recht, Duits recht, vader, internationale handel, ontslag, zuiderling, agentschappen, grensstreek, autoliefhebber, koopovereenkomst, voetbal, arbeidsrecht

In mijn loopbaan ben ik partner geweest bij hele grote en kleine advocatenkantoren, in Nederland en in Duitsland. Werken in een internationale context is heel gaaf. Een hoogtepunt was pleiten voor het Europese hof in Luxemburg voor dertien rechters, en hun tolken, uit verschillende landen.

Grensoverschrijdende juridische kwesties hebben vaak betrekking op het ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Dat is dan ook mijn specialisatie. Omdat ik het Nederlandse en Duitse recht beheers, zijn bedrijven en werknemers uit beide landen bij mij in goede handen. Ik help ze bij het opstellen van contracten en het oplossen van geschillen en conflicten.

Natuurlijk los ik conflicten bij voorkeur op aan de onderhandelingstafel. Maar als we er zo niet uitkomen, kan ik cliënten voor zowel de Nederlandse als Duitse rechtbank vertegenwoordigen. Beide landen hebben een andere cultuur en een andere rechtsgang. Dat maakt het heel boeiend.

Ik werk graag voor ondernemers, omdat ik hun passie voor het ondernemerschap deel. Ik voel me inhoudelijk betrokken bij hun problemen. Daar zet ik mijn tanden in om pas weer los te laten als het probleem is opgelost.

Zal ik ook mijn tanden in jouw juridische uitdaging zetten? Bel of mail me dan.

Advocaten

mr. Danielle Kneppel

mr. Danielle Kneppel

mr. Reinhard Arnoldus

mr. Reinhard Arnoldus

mr. Sierd Roosjen

mr. Sierd Roosjen

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Silvia Dijkstra

mr. Silvia Dijkstra

mr.Niek Heidanus

mr.Niek Heidanus