Danielle Kneppel

Betrokken. Doortastend. Creatief.

Specialisaties: Arbeid- & Onderwijsrecht

Veel bedrijven en (zorg- en onderwijs-)instellingen zijn niet gewend om een advocaat in te schakelen als er geen conflict is. Maar ik kan bedrijfsjuridisch veel waarde toevoegen en zaken structureel beter maken. Ik vind het belangrijk om mijn cliënten goed te (leren) kennen en zet me graag in als ‘trusted advisor’ om samen met ondernemers, bestuurders en (HR-)managers iets blijvends neer te zetten.

Mijn manier van werken is informeel en kenmerkt zich door een directe en persoonlijke aanpak. Ik bied juridische steun, maak verschillende scenario’s en (praktische) oplossingen inzichtelijk en ben duidelijk in de strategie.

Ook werknemers zijn welkom. Voor mij als advocaat is de mix juist heel goed. Je ziet dan hoe het van beide kanten werkt. Die balans is belangrijk voor mijn juridisch advies. Ik kan mij moeiteloos verplaatsen in partijen en daardoor oplossingen aandragen die het best passen bij de client.

Het arbeidsrecht is heel uitdagend en actueel. Het verandert continu en dat houd je scherp. Wat de uitdaging ook is, ik weet complexe materie snel te analyseren en zoek vervolgens op een creatieve manier naar het beste resultaat.

Danielle heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op de rechtsgebied arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen.

Danielle is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht Advocaten (VNAA).

Advocaat

Danielle Kneppel
Vast: 050 – 305 2075
Mobiel: 06-45242957

E-mail kneppel@forumlaw.nl
Linkedin

Advocaten

mr. Danielle Kneppel

mr. Danielle Kneppel

mr. Reinhard Arnoldus

mr. Reinhard Arnoldus

mr. Sierd Roosjen

mr. Sierd Roosjen

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Jan Bouwe Rijpkema

mr. Niek Heidanus

mr. Niek Heidanus

mr. Silvia Dijkstra

mr. Silvia Dijkstra

mr. Jos Janssen

mr. Jos Janssen

mr. Liesbeth Poortman

mr. Liesbeth Poortman

mr. Anna Kwint

mr. Anna Kwint